Wij helpen u graag om uw woondroom te verwezenlijken. Bij Rodenhuis Financiële Dienstverlening zijn we gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. We staan voor u klaar met persoonlijke aandacht. Wij zijn onafhankelijk en kunnen uit meer dan 30 verschillende aanbieders de beste deal voor u bewerkstelligen.

Bij Rodenhuis Financiële Dienstverlening zijn we op de hoogte van alle recente marktontwikkelingen en we kennen de verschillende voorwaarden per aanbieder. Daardoor zijn wij altijd in staat u een passend advies op maat te geven. Kortom, u bent verzekerd van de beste voorwaarden tegen het beste tarief!

We zijn opgericht in 2005 en delen onze ervaring en kennis graag met u. Onze adviseurs zijn allen HBO+ opgeleid en hebben een uitgebreide bancaire achtergrond. Wij leveren u dan ook de beste kwaliteit, met de flexibiliteit die u van een intermediair mag verwachten. Wij denken ook met de mensen mee. Nu is bijvoorbeeld hét moment om te profiteren van de allerlaagste rente. En wanneer u ons belt, krijgt u nog gewoon een betrokken contactpersoon aan de lijn in plaats van een computergestuurd callcenter. Tijdens het gehele traject, van intake tot handtekening, heeft u bovendien één aanspreekpunt. Helder en overzichtelijk.

Wij hanteren scherpe tarieven waardoor onze klanten profiteren van excellente service en adviezen tegen een goed betaalbare prijs. En de eerste kennismaking is altijd gratis!

Een afspraak voor een financieel adviesgesprek is bij ons altijd binnen een week te maken. Door ons uitgebreide netwerk krijgt uw aanvraag voorrang bij vele banken. Hierdoor weet u snel of het huis van uw dromen ook daadwerkelijk uw huis kan worden. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Hypotheek
berekenen